Vaders en zonen: beeld en geluid

Ik ben nog steeds druk bezig met het fotograferen van opa’s, vaders, zonen en kleinzonen. En daarna is het niet klaar, want dan moeten er foto’s uitgezocht, bewerkt, verstuurd en afgedrukt worden. Om te zorgen dat dat allemaal een beetje goed verloopt moet er ook nog (een soort van) administratie bijgehouden worden. En ook al gaat er best veel tijd in zitten, blijft het heel leuk om te doen. Inmiddels heb ik ook via Omroep Zeeland het geluidsfragment van het interview gekregen. Het is te beluisteren via deze link: https://soundcloud.com/omroepzeeland/oproep-fotograaf-zoekt-modellen. 

Tot slot nog de blikken: vorige week bij een opa geweest met als hobby het verzamelen van Droste blikken. Hij had er inderdaad heel veel en wist er ook veel van te vertellen. Uiteraard de blikken met het bekende effect ook op de foto gezet. En tijdens één van de fotoshoots ben ik zelf ook gefotografeerd.

Gelukkig heb ik ook nog tijd om me met andere vormen van fotografie bezig te houden. Vorige week op een donderdagavond met andere leden van fotoclub De Draadontspanner (FCDD)door Middelburg gelopen en daar geoefend in het seriematig fotograferen. Ik kan/wil nog niet teveel prijsgeven (eerst wil ik de foto’s laten zien op een clubavond) maar het was interessant om met een andere “insteek” te fotograferen. Hieronder dus één “sneak preview”.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren