Foto’s kopen

Deconstructed Coastlines

Als getogen Zeeuw ben ik altijd dicht bij het strand en de zee geweest. Als fotograaf wordt ik er door aangetrokken door het altijd veranderende schouwspel van zand, lucht en water. In mijn beelden heb ik deze elementen terug gebracht naar abstracte panorama’s in grijstinten. Ontdaan van kleur en details wil ik proberen de basale schoonheid van de Zeeuwse kust te laten zien.

Foto formaat: 50 * 25cm

Afgedrukt op Hahnemuhle Fine Art papier.

Opgeplakt op 1mm polystyreen

De foto’s zitten achter een passe-partout in een aluminium lijst van 60 * 40cm met anti-reflecterend glas.

Prijs per foto: € 450

 

Foto’s te koop bij Goodman & Co

Een uitgekiende selectie van mijn foto’s wordt exclusief verkocht via “Goodman & CO“. Deze verzorgt afdrukken van hoge kwaliteit en in beperkte oplage. Hierdoor bent u gegarandeerd van zowel een goede kwaliteit als van een unieke foto.

Alle foto’s worden op een traditionele manier op fotografie papier ontwikkeld, net als in een donkere kamer. Het resultaat is een haarscherpe afdruk. De fotoafdrukken worden tussen dibond en acryl gevat. Dit zorgt voor een uniek museumwaardige uitstraling. Ook beschermt het de foto tegen UV straling en veroudering.

De foto’s worden geleverd in een gelimiteerde oplage van 30 stuks. Dit zijn 25 afdrukken in standaard formaat en een oplage van 5 in andere formaten. Deze gelimiteerde oplage zorgt ervoor dat de foto een uniek kunstwerk blijft en zijn waarde behoudt. De foto’s worden geleverd met een genummerd certificaat om de authenticiteit te verzekeren.

Mijn foto’s zijn terug te vinden op mijn eigen pagina op de site van Goodman & Co. U kunt hier naar toe door te klikken op onderstaande foto.