Moeders en dochters

Inmiddels heb ik besloten te beginnen met een “moeders en dochters” project. Dit (min of meer) op dezelfde manier als het “vaders en zonen” project. Vervolgens dacht ik dat het wel verstandig was om een bericht op Facebook te plaatsen. Zo’n vaart zou het niet lopen…dacht ik.

Inmiddels zijn we drie dagen verder en heb ik 130 aanmeldingen gekregen. Inmiddels heb ik bij mijn weten iedereen die mij gemaild heeft een mail verstuurd. Mocht je dit lezen en geen mail gehad hebben: mail alsnog even!

Tussen de aanmeldingen zitten een aantal families waarvan nog 5 generaties vrouwen in leven zijn! En ook een groot aantal met nog 4 generaties. Dat worden hele mooie series!

Er staat mij een mooie uitdaging te wachten om een en ander goed te laten verlopen. En ook om daarnaast nog tijd over te houden voor andere dingen.

Wordt zeer zeker vervolgd.