Nathan & Nathan en Heintje Davids

Met het begin van een nieuw jaar heb ik mijn project “Vaders en zonen” weer opgepakt. Dat houdt in weer beginnen met afspraken maken, foto’s bezorgen, maar vooral: foto’s maken! Uiteindelijk is dat waar het om draait en blijft dat ook het leukste om te doen. Het toeval wil dat de eerste twee (klein)zonen die ik dit jaar heb mogen fotograferen allebei Nathan heten.

De eerste Nathan is een drie-jarig vrolijk en enthousiast mannetje. En hoewel hij het gewend is om regelmatig door zijn vader gefotografeerd te worden (vader is net als ik lid van Foto Club De Draadontspanner) en hij dan niet erg stil wil zitten, vond hij dit blijkbaar toch wat spannender en gedroeg hij zich als een model….model.

De tweede Nathan is een 32 jarige…vrolijke en enthousiaste man! 😉 En vorig jaar vader geworden van een prachtige dochter. Uiteraard heb ik de trotse vader ook samen met zijn dochter op de foto gezet.

Inmiddels heb ik besloten toch met het project door te gaan (en mijn naam te veranderen in Hein Davids. 🙂 )

Dit betekent dat ik weer op zoek ben naar meer mannen die mee willen doen. Daarom wil ik vragen of jullie opa’s, vaders en zonen kennen die hier aan mee willen doen. Jullie kunnen dan de namen en mailadressen aan mij doorgeven of ze kunnen zelf contact opnemen via fotoongrafie@gmail.com. De series die compleet zijn, zijn te zien op de pagina Vaders en Zonen elders hier op mijn website.