Van Kunstmarkt naar Europese markt!

Op 5 augustus stond ik, samen met mijn collega fotografen Annika van Balen en Anne Michielsen, op de jaarlijkse kunstmarkt in Middelburg. Deze wordt gehouden op het Abdijplein: een mooie omgeving en het weer werkte (zoals eigenlijk de gehele zomer) ook mee.

De kunstmarkt zelf werd goed bezocht, we kregen veel complimenten over ons werk, alleen het verkopen van ons werk wilde eerlijk gezegd niet echt vlotten.

In de loop van de middag stond er een man te kijken naar mijn foto’s en op mijn vraag of hij wellicht geïnteresseerd was kreeg ik een bevestigend antwoord. Hij overhandigde zijn visitekaartje, maakte de opmerking dat hij foto’s verkocht aan galerieën binnen heel Europa en vroeg of ik wat foto’s aan hem wilde mailen. Hij zou dan nog contact opnemen. Ik was hierna wel enigszins verbijsterd, maar uiteraard ook verheugd.

De man in kwestie bleek André de Goede te zijn, eigenaar van Goodman & Co. Zoals gevraagd heb ik hem wat foto’s verstuurd. Hierna hebben we een aantal malen contact  gehad en ik ben zeer verheugd (en trots) om te kunnen melden dat inmiddels een 10-tal van mijn foto’s in de collectie van Goodman & Co zijn opgenomen. Welke foto’s dit zijn kunt u terugvinden op mijn “eigen” pagina die ik heb gekregen. Klik hier om naar die pagina toe te gaan. Mocht u interesse hebben in de aanschaf van één (of meerdere) foto’s, dan kunt u met mij of met Goodman & Co contact opnemen.

Naast mijn foto’s is ook een selectie van de foto’s van mijn collega’s Annika en Anne zijn in de collectie opgenomen.

Kortom: het werd uiteindelijk een heel geslaagde kunstmarkt voor ons!