Investeren

Hoewel mijn “oude” camera nog gewoon goed presteerde, vond ik het toch tijd voor een nieuwe camera, die foto’s van een nog betere kwaliteit maakt. Met de nadruk op kwaliteit! Want het is nog altijd de persoon achter de camera die de foto maakt en niet de camera. De verbetering zit hem dus vooral in technische aspecten, waar ik hier niet al te diep op in zal gaan.

Afijn: een paar dagen terug heb ik de nieuwe camera gekocht en ik moet bekennen dat ik me net een  klein kind voelde dat een kado in de speelgoedwinkel uit mocht kiezen.

Uiteraard heb ik eerst netjes de handleiding doorgelezen (echt waar!) en vervolgens ben ik gaan doen wat je met een camera moet doen: fotograferen!!! In het begin was het nog even wennen aan de bediening. Maar met de resultaten ben ik zeker tevreden.  Zie hieronder.