Opa’s, vaders en zonen gezocht voor project!

Voor een fotografie project met als werktitel “vaders en zonen” ben ik op zoek naar (tenminste) 3 generaties mannen uit één familie. Dus: opa -> vader -> zoon. (sorry dames)

Ik wil een tijdsbeeld maken van verschillende generaties. Dit zowel binnen één familie als van generaties uit verschillende families. Ik wil de mensen fotograferen zoals ze zijn, gewoon thuis, dus niet in een studio.

Hoe wil ik dit doen?
De bedoeling is dat ik eerst een foto van de oudste generatie maak, dus van (bijvoorbeeld) opa. Op deze foto wil ik dan ook een foto van de vader van opa.

De volgende foto is een foto van vader. Op deze foto komt dan weer de door mij gemaakte foto van opa (= vader van vader).

De derde foto is de foto van de (klein)zoon. Op deze foto komt dan weer de door mij gemaakte foto van vader, met op zijn foto de foto van opa, met op de foto van opa de foto van zijn vader.
De laatste foto heeft iets weg van het zogenaamde “Droste effect”.

Nou zeggen beelden vaak meer dan woorden, dus vandaar een drietal foto’s van een familie waarvan ik de foto’s al gemaakt heb. (bedankt Rinus, Coen en Max!)

Wie geïnteresseerd is (of mensen weet die mee willen doen) kan contact met mij opnemen. Dit kan via de mail: fotoongrafie@gmail.com. Het kan ook via het contactformulier elders op de website, hier staat ook mijn telefoonnummer.

Deelname is op zogenaamde TFP basis. Dat houdt in: Time For Pictures, oftewel: deelnemers offeren wat van hun tijd op en in ruil daarvoor krijgen ze de foto’s.