Duo portret

Broers, zussen, moeder en dochter, vader en zoon, jezelf in werkkleding en in vrije tijdskleding: alle combinaties zijn mogelijk bij een duo portret. Overeenkomsten maar ook verschillen worden zichtbaar. Leuk om voor jezelf te laten maken, nog leuker om cadeau te doen!

Het duo portret kan in principe gewoon bij u thuis gemaakt worden. Voorwaarde is dat de te fotograferen personen op dat moment allemaal aanwezig zijn.

De kosten voor een duo portret zijn € 90. Hiervoor krijgt u in totaal digitaal 6 portretten: 2 samengestelde portretten met scheidingslijntje: 1 in kleur en 1 in zwart-wit. Daarnaast ook de portretfoto’s van de geportretteerden, zowel in kleur als in zwart-wit.

Zijn er meerdere broers, zussen of andere familieleden, dan kost elk extra duo-portret € 50.

Extra: het is mogelijk dat ik een animatie maak waarbij het portret van de ene persoon langzaam transformeert naar het portret van de andere persoon. De extra kosten hiervoor zijn € 50. Zie onderaan deze pagina voor een voorbeeld.

Wilt u het duo portret afgedrukt hebben? Ook dit kan ik voor u laten verzorgen. Graag adviseer ik u hierin voor de mogelijkheden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de soort afdruk en de afmetingen hiervan.

In de prijs is begrepen een enkele reisafstand van 15 km te rekenen vanaf postcode 4371BH. Hierboven reken ik € 0,50 per kilometer.

Mijn maximale reistijd enkele reis is 1 uur, eveneens te rekenen vanaf postcode 4371BH. Bedraagt de enkele reistijd meer dan één uur dan is echter overleg hierover mogelijk.


Opm: deze video’s eindigen met een combinatie van een “en face” en een “en profil” portret. Dit is niet standaard inbegrepen in de prijs, maar onder voorbehoud en tegen meerprijs eventueel mogelijk.